.

.

2012. szeptember 8., szombat

Néró hazatért!

Néró sokáig a buszpályaudvaron kódorgott, ott aludt, etették az emberek. Addig amíg Eszteréknek sikerült megmenteniük a sintértelepre kerülés elől. 
Ideiglenes befogadóhoz került Hatvanba. Fehérkével egy másik kutyussal együtt.

Mint később kiderült nem éppen a megfelelő helyre kerültek a kutyusok, Fehérke meg is szökött...:(
Nérót mindenképpen el kellett hozni onnan! Hatvanból sikerült eljuttatni Pestre, onnan pedig Ati hozta el őt, így egy napot nálunk töltött, mielőtt az új ideiglenes helyére került. 

Miután Mazsit elvesztettük nagyon szomorúak voltunk, de biztosak voltunk benne, hogy nem marad egyedül Fifi, hiszen kell neki egy társ. No és, ha két kutyus elfér nálunk, akkor miért ne mentsünk meg két lelket és miért ne legyen két kutyusnak családja. Mit is tehetnénk állatvédőként!?:) Attila felvetette, hogy Néró lehetne Fifi és a mi új barátunk, úgyhogy szombaton el is hoztuk! Azóta már teljesen beilleszkedett! Bár már elsőre úgy viselkedett, mintha mindig is itt lakott volna!:))
 Mivel sokan zacskóban vitték neki az ételt míg az utcán kódorgott, így bármikor zacskózörgést hall már fut is!!:)))) Úgy néz ki hamar megszokta, hogy van rendes helye, étele, családja!!:))

 A lányok is jól kijönnek vele, ami ugye fontos!:)) No meg Ati is örül, hogy már nem egyedül van pasi a családban! ;)



Fifivel a feleséggel! :)))) Szerintem összeillenek!:)
Majd kiderül ki a főnök!:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése