.

.

2012. június 10., vasárnap

Dorka eslő születésnapja!


Hihetetlen, hogy Dorka is már egy éves!!:)) Most született, de komolyan! Annyira hamar elment ez az év, gyorsabban, mint Biussal. Bár érthető, hiszen kettővel hamarabb megy el egy nap is. Mire észbe kapok és mindent rendbe tettem, mindenkit megetettem stb. már délután van. :)
Ugye június 7-én volt a szülinapja és hétvégére terveztük a bulit. Mivel szombaton voltunk az esküvőn, így vasárnapra lett áttéve az összejövetel.
 
Biust előre készítettem, hogy szülinapozás lesz. Igaz előtte nap lagziban voltunk, így volt vele külön program, így talán nem érezte magát mellőzve. Azért kapott ő is és Szandi is egy kisebb játékot, hogy ne gondolják, hogy csak Dorka kapott valamit. :) A közös ajándék egy-egy játéktelefon volt, amit egyik lányról sem lehetett legyógyítani a hátra lévő időben. :)

Öcsém sajnos nem tudott eljönni, de Móni eljött Szandival. Bius már nagyon várta, mint mindig.

Viszont jöjjön most egy-két kép az előkészületekről, vendégek érkezéséről, Dorka kézről-kézre adásáról:)

 
 

A sokadik rokon után Dorka tényleg ilyen arcot vágott. Te ki vagy!?:))


A tortavágás, játékbontás.

 
 
 
 
 

Szülinapi puszik, családi közös képek.:) 


 

 
 
Igazi gardenparty hangulat volt.:) Az eső annyit esett amíg megijesztett minket egy kicsit annyira, hogy bepakoltunk a terasz alá. Utána végig jó idő volt már!:))


 


 
 

 
 
 


Hajni elszólta magát, hogy neki is van Dorkáéhoz hasonló fehér pöttyös ruhája épp nála, mert viszi varrónőhöz. Úgyhogy megszavaztuk a közös pöttyös fotózás, a labdával megfejelve. :))


Igazi háromemberes feladat egy pelenkázás.:)

 

Utoljára Szandikáék maradtak. Vacsora közben játszottak még egyet a lánykák és utána mentek haza. Jó kis nap volt!:))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése