.

.

2012. június 9., szombat

Esküvős-lagzis nap

Az egyik volt munkatáram tavasszal bejelentette, hogy összeházasodnak a menyasszonyával a nyáron. Igaz már kilenc éve együtt voltak, így nem volt nagy meglepetés, hogy összekötik az életüket hivatalosan is.:)  Úgy terveztük, hogy Biust is elvisszük, hiszen élmény neki egy ilyen esemény. A lagziból legkésőbb 10 óra körül haza akartuk hozni eredetileg. Az esküvő református templomban volt. Bius megjegyezte, hogy nincs függöny.:) Ügyesen végig ülte a szertartást. A menyasszonyt, Marikát pedig elkezdte hercegnőnek hívni.:) Igaza volt, hiszen a hercegnőknek van ilyen ruhájuk és az esküvő napján minden lány annak érzi egy kicsit magát!:) 

Az étteremben mindig azt kérdezgette, hogy mikor hozzák a hamit, mivel beígértük neki, hogy most az következik. Ez van, szeret enni a gyerek. :)) Ekkor egy kicsit kezdett már hisztis lenni, így majdnem haza is vitte Ati, de egyszer csak feloldódott és le nem lehetett rángatni a táncparkettről. Akadtak hódolói is.:) Én csak egy-két körbe álltam be táncolni, mert a derekamra még vigyázni kellett. 


Egy kis átdolgozott fotó (elkezdtem ismerkedni a Picasa-val is) :)


 Bius táncikál!:)


Videóbizonyítékok:

 http://www.youtube.com/watch?v=i5PZNEzDhUY&list=UUbRmUnCydKr_94ilnPwfj3A&index=2&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=vWHDBVcgzcc&list=UUbRmUnCydKr_94ilnPwfj3A&index=1&feature=plcp


Piroskával mi is pörögtünk azért egyet. :)


------------------------------------------------------------------------------------------
Akkor egy kis kitérő, hogy miért kell vigyázni a derekamra. :) : Ugye meg állapították, hogy sérvem van. A sérv keresztirányú (ha jól értettem), ami azt jelenti,h mindkét oldalon nyomja, a bal oldalon meg van még valami becsípődés is, azért nyilal a bal lábamba. A porckorongom el van lapulva, ezen kívül van meszesedésem is, gyulladás, illetve az utolsó két csigolyám úgy ahogy van összenőtt, ezért nem megy a hajolgatás, plusz ugye előre vannak hajolva a gerinc olyan része aminek nem kéne. Szóval halmozom az élvezeteket. :)) Úgyhogy most jön a gyógytorna, gyógymasszázs és igyekszem megtartani és nem rontani ezt az állapotot kis odafigyeléssel! 
-------------------------------------------------------------------------------------------

Szóval Bius annyira belejött a lagzi hangulatba, hogy már majdnem tizenegy  óra volt mire rávettük, hogy üljön be apával a kocsiba. Itthon viszonylag hamar elaludt Gizi mamával, mert ő vigyázott addig Dorkára. Ati visszajött értem a lagziba, de végül maradtunk még szinte reggelig. Hajnali 4-kor mi voltunk az utolsó vendégek; a bankos csapat.:) Száz körül volt a vendégek száma, de volt sok gyerek és nem volt senki olyan részeg, hogy a föld alá itta volna magát, szóval kulturáltan zajlott szerintem az egész. Mindenki kedves volt. :) Legalább én is beszélgettem megint egy kicsit a munkatársakkal is. :)

Bius és a "hercegnő" :)
Szerintem tényleg hasonlított Marika Jázmin hercegnőre. :)))


Csabi & Marika és Mink. :)
Sok Boldogságot még egyszer az ifjú párnak!!!!!:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése