.

.

2010. június 29., kedd

Babákat látogattunk


Múlt pénteken elindultunk Budapestre két babát is meglátogatni. Barátnőméknek, Ildiéknek Bogi lánykájuk született meg nemrég. Illetve Attila unokahúgának második kisfia Dominik is pár hete látta meg a napvilágot. Induláskor már fáradt volt Bius, így majdnem elaludt Bonyhádig, de bekukkantottunk a munkahelyemre is egy kicsit, ha már ott jártunk, már régen voltunk bent úgyis. Szekszárd felé félúton már győzött is az álom manó.

Először Bogi babát látogattuk meg aki éppen szuszókált, Bius azért nagyon kíváncsi volt rá és már ment is volna hozzá, hogy jól meggyürködje. :) Mikor Bogi felkelt enni, akkor Bius leste, hogy hogyan kerülhetett a baba Ildi kezébe, hiszen előtte még az ágyban volt, így gyorsan benézett az ágyba is, hogy tényleg nincs-e ott. :) Nem maradtunk sokáig, hogy ne zavarjuk őket. Búcsúzáskor még bekukkoltunk egyszer a kisbabához.


Utána sétáltunk egyet az Árkádig és ott találkoztunk egy ismerősünkkel, Eszterrel. Mivel már későre járt babaidő szerint, így siettünk is Misiékhez (Ati nagybátyjáékhoz). Bius rögtön otthon érezte magát és nevetgélt, felfedezett mindent. :) Jól bevacsorázott és hamar el is aludt. Igaz éjjel többször felébredt. Talán az utazóágy volt furcsa neki, vagy az új hely. Reggel kicsit karikás is volt a szeme, mikor ébredt, de folytatódott a vidámkodás. :)


Elindultunk haza, illetve előtte még Fótra, Dominik babához. Domi bátyja Milán puszival fogadta Biankát, de később nem akart már vele játszani, sőt fenntartással nézte, ahogy Bius birtokba veszi a játékait. Sebaj, majd legközelebb már biztosan alig lehet levakarni róla. :) Domi babát Bius megnézte, hogy igazi-e. :D




Hazefelé aludt egy kicsit Paksnál megálltunk pihenni egy kicsit, hogy Bius is kinyújtózzon. Persze nem csak a hátsó ülésen nyújtózott, hanem apa ölében felfedezte a kormányt, a váltót, a tükröt és minden mást amit lehetett állítani. :D Miután "megtanult vezetni" Szászvár előtt öt perccel már nagyon nyűgös volt, de amint hazaértünk megnyugodott és aludt egy nagyot reggelig.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése