.

.

2010. július 26., hétfő

Grillezés

Lackóék meghívtak minket hozzájuk grillezni. Csak fiatal szülők voltunk ott és sok gyerek. Összesen hat, illetve egy még Hetti pocakjában.:) Kisfiú lesz és Kristóf, ezt is megtudtuk. :)



Ági férje és a kislánya nem tudtak eljönni, mert lovastáborban voltak, de kisfiával Levivel eljöttek. Jól tették, hiszen régen találkoztunk már. Levi nagyon kedves kisbaba, barátságos már ilyen kicsinek is.



A nagyobb lányok (Kata és Vivi) gyurmázni kezdtek, ekkor a két egyéves a másik Levi és Bius szintén szerettek volna játszani, de mindössze megenni szerették volna a gyurmát, de erre figyeltünk, hogy ne tegyék. :)



Bius próbálta Vivi alól kivenni a széket, de szerencsére nem ment neki. :)



Közben elkészültek a finom husik, zöldségek. Evés után pedig szieszta, beszélgetés következett.




Anita és Szabi figyelik, hogy mit "rosszalkodnak" a gyerekek:



Fiúk:




Ági Levije nagyon jót aludt a hintaágyban.



Én és a kóla.:)



Bius és apája nagyon figyeltek valamit. :)




Mikor mindenki indult, akkor futottak be Zsoltiék, úgyhogy egy kicsit beszélgettünk és indultunk mi is. Szöszke nagyon elfáradt, így ahogy elindultunk estefelé haza, alig tettünk meg kocsival kétszáz métert, már aludt is, majdnem hazáig.



Úgyhogy a fürdetést átugorva rögtön letettük aludni. Kiscsibe annyira elfáradt, hogy másnap reggel a szokásos 6.30. helyett 8.00. után valamivel ébredt. De biztosan szépeket álmodott az előző napról.:) Gondolom álmában is azt a kis kosarat tologatta, amiről csak rövid időre lehetett leválasztani előző nap. :)






2 megjegyzés:

  1. De jó kis napotok volt:)
    A gyerekek aranyosak,Ti meg szépek vagytok mind!
    :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Zsófi! Örülök,hogy Peti jobban van! :) Cupp neki!

    VálaszTörlés