.

.

2010. július 16., péntek

Jaj, úgy élvezzük mi a strandot!

Tegnap elmentünk Sikondára, ott van fedett medence, itt Szászváron csak kültéri van, így most kihagytuk. Biusnak vettünk egy babaúszógumit és izgalommal váruk, hogy mit fog szólni a hatalmas "kádhoz". :) Odaúton aludt egyet csibe, úgyhogy kipihenten indultunk neki a lubickolásnak. Először csak nézett mindenre és mindenkire, aztán meglepődött egy kicsit, de élvezte, hogy tologatjuk a vizen.






Kicsit kiszívta az energiánkat a víz, de Bius láthatóan tartalékolt a kijövetelre és élvezte, hogy akárhányszor ráteszem a sapiját, ő annyiszor leveszi.








Átmentünk a gyerekmedencéhez is, ahol tudott egy kicsit vízben sétálgatni Bius, sikongatott egy kicsit, de egy idő után mindig négykézlábra akart ereszkedni. Viszont ahhoz magas volt a víz, így kezdődött a hiszti, hogy nem úgy van valami ahogyan ő elképzelte.:)



Szerencsére ezen hamar átlendültünk. Ebédeltünk egyet és pihentünk egy közben felszabaduló napozóágyon, ahol Bius nem adta ki a kezéből a teás palackot.


Sikondáról indulva már aludt is manó a kocsiban, így kerülő úton mentünk öcsémékhez, hogy tudjon aludni. Annyira elfáradt, hogy még a tankolásra sem ébredt fel, mint máskor. :) De legalább ismét frissen, kialudva tudott játszani unokanővérkéjével. Vagyis a játék abból állt, hogy egyikük mindig kivett valamit a másik kezéből és vissza. :) De ők jól szórakoztak.:)


Beugrottunk még a dédihez és aztán ismét bealvás következett a kocsiban hazafelé. Még a cumisüveg is bealudt:)) A nagy melegben nem csodálom, hogy ilyen hamar elnyomta az álom szöszkét. Viszont ahogy hazaértünk és viszont láttuk a játékokat megindult a vidámkodás az esti fürdésig.:) Sőt még a fürdés utánig is! :)




Fogmosás. Vagyis fogkefe elkobzása és játékká avanzsálása. :D
De legalább jó felét rágja! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése