.

.

2010. augusztus 14., szombat

Balaton

Csütörtökön Attila időben végzett a munkahelyén, így nagyot gondolva elautóztunk Siófokra. Egy óra volt az út ugyan, de majd két órát voltunk a Balcsin. Biusnak így meg volt az első élménye a "hatalmas káddal"! :) Először a parton egy kis medencébe öntöttünk neki a tó vizéből. Egy ideig jót pancsikolt benne.

Mikor már uncsi volt a parton mászkáló embereket bámulni és a kis medence is szűknek bizonyult, akkor bevittük Biust a tóba. Persze először lassan, mert a kintihez képest hűvös volt a víz. Viszont, mikor már nem érezte hidegnek, akkor jókat kacagott ahogy játszottunk vele a vízben.

Tervezzük, hogy holnap is lemegyünk öcsémékkel, biztos örülni fognak egymásnak az unokatesók!:)

VASÁRNAP

Sikerült eljutni vasárnap is Siófokra. Reggel nem indultunk ugyan útnak, mert elég esős volt az idő, de végül kisütött a nap, így elindultunk. Móni nem tudott jönni, mert nem fért be a kocsiba, viszont öcsém és Szandika jöttek. Öcsém hátul ült a két lánykával. Volt is dolga bőven. Hol az egyik rosszcsont volt szomjas, hol a másik, vagy épp egyszerre akartak valamivel játszani. :)
Viszont egy idő után mindketten elaludtak, így végül az út nagy részét átaludták a lányok.



Mielőtt oda értünk ébredtek fel, úgyhogy kipihenten vetettük be őket a Balatonba úszógumistul:)

Szandika egyfolytában csak mondogatta, hogy pocsizom, pocsizom,:) Az elején szólt, hogy engedjük meg a meleg vizes csapot is!: )) De aztán hozzászokott a 25 fokos vízhez.:)
Bius pedig az élvezte, mikor toljuk az úszógumival.

A parton viszont vadászni kellett rájuk, mert mindketten a szomszédok törülközőjére akartak átmászni, az ottani dolgokkal játszani. Hisz a szomszédé mindig zöldebb ugyebár. :)
De szépen játszottak együtt is.



Hazafelé egy rövidke alvás volt csak.
No és milyen ügyes Bius, hogy álmában is tudja tartani az üveget:

Talpi :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése