.

.

2011. május 22., vasárnap

Babalátogatók


Az ismeretségi körünkben két kisfiú is született. Ami kifejezetten javítja az arányt, mert eddig szinte mindenhol csak lányok érkeztek. :) Először Levente babát látogattuk meg Angéláéknál. Képet Leviről nem tudtam csinálni, mert mire elővettem a fényképezőt elszundított, így nem akartam zavarni. Nővérkéje Viki nagyon vigyáz a kis öcsire. Egyfolytában azt mondogatta, hogy az ő babája. :) Biussal egy darabig játszott, de később inkább azt nézte, hogy mit dugjon el Bius elöl. De a gyerekek ebben a korban már csak ilyenek. Bius is általában mindig azzal akar játszani amivel a másik gyerek. Ebédre finom pizzát ettünk, kicsit beszélgettünk, Péter mesét olvasott a lányoknak. Utána hagytuk őket hétvégi pihizni és mentünk tovább Balázs babához.


Itt persze Bius rögtön felfedezte a lépcsőt. Először csak fel-le mászkált rajta, később a labdát dobálta le rajta. Nagyon szereti a lépcsőket. :) Balázsnak is odaadott egy-két játékot, mivel látta, hogy vele nem fog tudni még játszani, így inkább apát rángatta.
Attila azért közel ült a lépcsőhöz, nehogy nagy legyen játék közben a lendület. :)

Balázs és anyukája Hajni:

Bius a lépcső alján megtalálta a mózeskosarat és egy párszor bújócskázás közben belefeküdt. Nem zavarta, hogy neki már kilóg belőle a lába, élvezte a dolgot! :)

Mivel Balázs is elszundított és jöttek még vendégek, így elindultunk haza. Bius el is aludt a kocsiban, majdnem hazáig bírta a fárasztó nap után. Persze itthon emlegette Levit, Vikit és Balázst is. Nagyon szépen kimondta mindenki nevét, kivéve talán Vikit, abból a v betű nehéz még egy kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése