.

.

2011. május 22., vasárnap

Nyársalás

Egyik hétvégére szerveztünk egy nyársalást. Móni barátnőmnek névnapja is volt, így egyben azt is megtartottuk, illetve pont aznap volt Attilával a 6. házassági évfordulónk is. Ilyenkor mindig elmegyünk valahova. Vagy mozi, ebéd, Mecsextrém stb. Viszont nagy pocakkal most nem mentünk sehova, inkább megtartottuk a baráti összejövetelt. Zsuzsika sütött egy diabetikus torát, ami nagyon finom lett!

Igen, annyira finom volt, mint amennyire jól néz ki! :)

Móni kisfia Bence elhozta a traktorját is, amire Bius rögtön lecsapott. :) Persze nem tudta hajtani, de sikerült úgy ráülnie, hogy utána lehetett tolni. Persze mikor elmentek, akkor volt egy kis sírás a traktor után, de végül megértette, hogy Bencéé és viszi haza.


Öcsém és Szandi unokahúgom is eljöttek, így a lányok érkezés után rögtön egymásra hangolódva játszottak egyet.

Meg is szeretgették egymást. :)


Addig Attila és öcsém szerelték a kutyabokszon a riglit.

Zsuzsikáék neki álltak salátát készíteni, a fiúk tüzet gyújtottak a nyársaláshoz (időközben Anették is megérkeztek) , illetve beszélgettünk.



Jól elteltünk mindenfélével. Biusnak ízlett a krumpli. A szalonnából csak keveset evett, főleg mivel jobban érdekelte még mindig a traktor. :)

Miután elmentek a vendégek öcsém Szandival maradtak még egy kicsit. A lányok pancsiztak egyet együtt, amit nagyon élveztek. Utána letettük Bius aludni és Szandit, öcsémet is hazavitte Attila.

Három oroszlán a képen. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése