.

.

2012. április 27., péntek

Sulibuli! :)


A legutóbbi osztálytalálkozón mindenki hiányolta a buli hangulatot. Ezért úgy döntöttünk Zsuzsika ötlete alapján, hogy szervezünk egy bulis összejövetelt! Később kibővítettük évfolyam találkozóra! Az egyik osztálytársunk lett volna aki hozza a zenét, de sajnos az utolsó pillanatban el kellett utaznia. Az idő rövidsége miatt nem tudtunk mást szerezni, így az a buli elmaradt. Egy másik iskolatársunk viszont később elvállalta és kitalálta, hogy bővítsük iskola szintűre az összejövetelt. A DJ átok folytatódott, mert a srác megbetegedett... Viszont ezt a bulit már nem akartuk elhalasztani, így mivel több időnk volt most szereztünk egy másik srácot, aki a zenét elvállalta!:)

Móniékhoz felmentünk egy kicsit előkészülni!:)


Egy kis idő múlva pedig elindultunk a helyszínre, ami a Piknik Étterem volt. Mivel szombat volt, így csak egyig kapott az Étterem engedélyt a bulira, ezért korán ott volt már mindenki, hogy azért mégis tovább tartson.:P A képek pedig most már beszélnek helyettem is. :))




Egy kis idő múlva beindultak a táncos lábak is!:) Volt még pulton táncolás is! :P










A lényeg, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Kb. 30-40 fő jött el. Voltak Siófok mellől, Dombóvárról, Mohácsról is vendégek. Közkívánatra úgy néz ki ősszel kell szerveznünk még egy ilyen bulit! :)

U.i.: A dohányzási tilalom kifejezetten jó ötlet volt szerintem. Aki akart cigizett kint a kijelölt helyen. Nem voltam még úgy buliban, hogy a ruhát ne kellett volna az ajtóban levenni. A hajam pedig sampon illatú volt és nem cigi szagú! Hihetetlen!!! :)))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése