.

.

2012. május 21., hétfő

Bográcsozás Magyarszéken

Először is egy kis kitérővel indítanék. A múlt hét egy kicsit fordulatokkal telire sikeredett. A főnökasszonyom felhívott - már harmadszorra, amióta gyeden vagyok,- hogy menjek vissza dolgozni. Eddig mindig olyan időpontokban jött a felkérés, mikor még kicsi volt Bius, vagy épp megszületett Dorka, illetve most is, még kicsi Dorka ahhoz, hogy bölcsibe adjam. Azért benéztem a bonyhádi bölcsődébe is és a főnökömmel is leültem beszélni. Viszont többször átgondolva is arra jutottam, hogy Dorkát egyévesen nem hagyom másra, akármennyire is jól jönne a pénz (bár a plusz kiadások (bölcsi,utazás) miatt az sem lett volna számottevő). Főleg mivel gondolkodunk következő babán, így végképp nem érné meg akár fél évre visszamenni, sem a banknak, sem nekem és főleg nem a lányoknak. Igaz Bius egyéves korától már lélekben készülök vissza, de tudom, hogy most rájuk kell gondolnom első sorban. Ezt a korszakot nem kapom vissza, pótolhatatlan lenne. Szóval akárhányszor is pörgettem végig magamban mindig ugyanoda jutottam, hogy akármennyire is nagy szó a válság közepén, hogy visszahívnak a munkahelyre nem élek a lehetőséggel. A most befektetett energiáim remélhetőleg megtérülnek majd úgyis a lányok által, az nagyobb öröm lesz! :))

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De térjünk vissza a bejegyzés eredeti címéhez. :) Szombaton délelőtt Magyarszékre voltunk hivatalosak. Laciék összehozták a család apraját-nagyját, szó szerint. :) A legkisebb vendég 11 hetes volt. :) Nagyjából 35-en voltunk biztosan. Mivel Tecának születésnapja is volt sok virág sorakozott az asztalokon, mire oda értünk. :) Mi is vittünk egy kis ajándékot és tripla adag tiramisut. :)
Bius nagyon jól érezte magát, hiszen megint gyerekek között játszhatott. Dorka pedig kézről-kézre járt. Érdekes, hogy Bius ennyi idősen inkább a nőkhöz ment oda, Dorka meg a férfiakhoz. Aki elhalad mellette már nyújtotta is a kezét, hogy átmegy. :)) Pedig nem szokott ilyen nyílt lenni idegenekkel. Igaz azt mondják a gyerekek érzik, hogy ki az aki jó ember, ki az akiben lehet bízni, akiben igazi szeretet van. 

Az ebéd finom bográcsban főzött pörkölt illetve halászlé volt. Minden gyorsan fogyott és jöhettek a sütemények is. Közben darts meccs is folyt. :) Illetve folyt a beszélgetés, a gyerekek hajkurászása. :)

Jöjjenek a képek!:)














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése