.

.

2010. december 30., csütörtök

Kistesó :)

Bius a születésnapom előtt pár nappal született és most úgy néz ki, hogy névnapi ajándékom is lesz jövőre, ugyanis júniusra várjuk a kistesót! :) Májusban szóltak a munkahelyemről, hogy üresedés van, így mehetnék vissza dolgozni. De akkor Bius még egyéves sem volt. A fiókvezető ugyan várt volna szeptemberig is, bölcsi is lett volna, de akkor még mindig kicsi volt Bius ahhoz, hogy elengedjem a kétévesek közé alig egy
évesen. Így úgy gondoltuk Attilával, hogy előrébb hozzuk a következő baba projektet és megpróbáljuk, ha összejön Bius második születés napjáig, akkor jó, ha nem, akkor tavasszal keresek másik munkahelyet. Viszont nem számítottunk arra, hogy elsőre sikerül!:) Ugyanis Ginánál két évet vártunk, Bius pedig fél év próbálkozás után fogant meg, így fel sem merült bennem, hogy most hamarabb sikerül. Talán épp ezért történt így, mert nem görcsöltem rá, nem izgultam annyira, időm sem volt Bius mellett.:) Viszont így egy kicsit rosszul jött ki, mert Attila még áprilisig Pesten van és csak hétvégente jön haza. De a lényeg, hogy szülésre azért már bőven itthon lesz!:)

Az első négy UH kép a kis Ficánkáról:



Január közepén megyünk legközelebb ultrahangra, akkor talán látni már, hogy marad-e a gyerekszoba rózsaszínű, vagy át kell-e festeni. :))

2 megjegyzés: