.

.

2011. szeptember 18., vasárnap

Céges családi nap

Ati cége szervezett Lajosmizsén családi napot, ahol a cég dolgozói és a cég partnerei is részt vehettek családostul. Helyszín a Geréby kúria volt, illetve előtte még Kecskeméten volt egy rövidebb program 10 órától, de sajnos nem értünk oda. A lányok mindig keresztbe húzzák az "időben akarunk indulni" tervünket. :D Úgy gondoltuk, hogy Bius odafele majd alszik és az a másfél óra pont elég lenne neki nap végéig. Először el is aludtak mindketten, de végül Bius csak húsz percet szundított, utána a tájat nézte. Dorka majdnem végig durmlolt, oda érkezésünk előtt tíz perccel ébredt csak fel. Regisztráltunk, pelenkáztunk és elindultunk meghallgatni a köszöntő beszédet. Utána az ebéd következett. Bius mohó volt, így kicsit megégette a száját a kanállal, illetve Dorka a zajtól nehezen aludt el, így mi szakaszokban ettünk. Attila egyik munkatársnőjének a kislánya odaült barátkozni Bius mellé, aminek nagyon örült Bius!


Finom volt mindegyik fogás, csak rengeteg volt a légy, nem is győztük őket elhajtani. Mikor a folklór táncbemutató kezdődött, akkor Bius felpattant és táncolt. :) Kicsit később, mikor már nagyon álmos volt, akkor jött a hiszti. A lovak és a csacsi simogatása közben kicsit nyugodtabb volt. Viszont mikor a játszóháznál csak azon sírva fakadt, mert elvettek mellőle egy labdát, akkor úgy döntöttünk, hogy menjen aludni egy kicsit. Ati elvitte kocsikázni, igaz csak húsz percet aludt, de kicsit jobb lett a hangulat. :) Addig én sétáltam Dorkával, megetettem és megvártam, míg felszabadul a jósnő. Igen, jóslás is volt a rengeteg program között!:) Az asztrológus sok érdekes dolgot mondott. Azt mondta, hogy hat gyermeket lát a csillagok állása szerint, persze ebből annyi születik meg amennyit mi szeretnénk és a maradék energiát pedig a családra lehet fordítani stb. Ginát is látta, hogy ő már angyal volt, mikor leköltözött hozzánk és minket választott a rövid életéhez. Lehet sokan nem hisznek ezekben a dolgokban, de annak idején valahogy én is pont erre jutottam, hogy Ginánknak ennyi ideje volt a földön és azt velünk akarta tölteni. Azt is kiolvasta, hogy már nagyon mennék vissza dolgozni, ami igaz. :) Bár élvezem a gyermeknevelést is. :)

A kocsikázás után Bius labdázott még egy kicsit, utána megnézték a bábszínház előadást. Megevett majdnem egy egész kis lángost és kereste a többi gyerek, főleg kisfiúk társaságát. :D Egyszer az egyik kisfiú mellé akart ülni, mikor megfordult és beesett a pad és az asztal közé! :) Nem ütötte meg magát nagyon szerencsére, csak megijedt, mi meg csak annyit vettünk észre, hogy fél másodperc alatt eltűnt mellőlünk Bius. :D Az előadás után kérte, hogy nézzük meg megint a bábokat, így odament hozzájuk és nagyon aranyosak voltak az előadók, mert azonnal előszedték a nyuszikat a bőröndből. :) Bius hazafelé és ma is egész nap énekelgette az itt elhangzott Nyuszikapitány c. dalt. :)

Dombóvári Vanda volt a felkonferáló, aki az életben is olyan kedves, mint, ahogy a tv-ben látszik. Bius nagyon tetszett neki és később elkérte Dorkát is. Egy kicsit megdajkálta. Miután Dorka újra szopizott egy kicsit, megkerestük Biust és Atit a játszóháznál. Most már nyugodtabban telt a játék. :) Persze beszökött a teniszpályára egy kislabdával, de ki lehetett kergetni. :D Mikor már megunta a játékokat átmentünk az ugrálóvárba. Ott rögtön bement és már ugrált is a nagyokkal, pattogott mindenen. :) Volt egy hároméves kislány, aki nem mert bemenni, így Bius megfogta a kezét és segített neki. Ebből az lett, hogy a kislány végig Biust követte és a pólójába kapaszkodva érezte magát biztonságban. :D Nagy nehezen, jó fél óra múlva sikerült onnan kikönyörögni, vagyis véletlenül a bejáratnál ugrált, mikor elkaptam, hogy el tudjunk indulni haza. A lovasbemutatóról lemaradtunk az ugrálás miatt, de a lényeg, hogy Bius jól érezte magát. :) A hazaút egyik felében Dorka aludt, Bius pedig eljátszott az alvós békájával és a zsiráffal. A második felét pedig felváltva hisztizték végig. Egy előnye volt, hogy Attila nem aludt el legalább vezetés közben, mert volt műsor. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése