.

.

2011. szeptember 5., hétfő

Komlói napok (Bányásznap)


Bius a magyarszéki búcsú után nagyon készült az újabb körhintás kalandozásra. Ebéd után indultunk, így a kocsiban aludt egy kicsit. Mikor odaértünk rögtön kiszúrta a lovakat és oda is kellett menni meglesni őket. Attila addig elvitte Dorkát Gizi mamáékhoz, mert neki még nagyon hangos lett volna a vursli, illetve eléggé meleg is volt. Amíg Bandi papával együtt vártuk vissza Attilát, addig befizettem Biust a trambulinra.

Ati út közben felvette Zsuzsit is Erikát is. Erika nemrég jött vissza Mexikóból. Ő most kétlaki életet él. A párjánál addig szokott kint lenni Mexikóban, amíg a vízum engedi, utána hazajön egy kicsit és megint megy vissza. Talán egy idő után valahol letelepednek, vagy ott vagy itt, vagy egy harmadik országban.


Bandi papa felültette Biust a dodzsemre. Bius nagyon profin kormányzott, ahogy a videón is látszik. :)
A videókat linkelem, mert vagy lassan vagy egyáltalán nem tölti fel a rendszer...




http://www.youtube.com/watch?v=3B5Xa7m6Pr8

Utána jött a kedvenc, a lovaglás. Voltak minipónik is, de Bius a nagyobb pacira akart felülni. :) Nagyon ügyesen fogta a kantárt, mint aki lóra született. Közben mondogatta a lovaknak, hogy gyerünk, gyerünk!! :D


http://www.youtube.com/watch?v=4D_jLg02zeE

Felült apával egy tini ninja teknőcös körhintára, persze azért választotta, mert volt benne kormány. :) Illetve utána felült velem a Thomas mozdonyra is.

Mivel eléggé elfáradt Bius, így Ati elvitte őt is Gizi mamához. Mi addig a csajokkal beültünk fagyizni, később csatlakozott hozzánk Attila is. Egy kis dumcsizás után elsétáltunk a színpadokhoz is. Ott rögtön rácsaptam egy vattacukorra, mert imádom, mint ha még gyerek lennék! :)

A koncertet sajnos már nem tudtuk megvárni, mert mentünk a lányokért, hogy időben mehessenek aludni.

Itthon Bius elővette a gitárt amit kapott és kezdődött a Rock n' roll! Rá kellett vezetni, hogy ezt nem lehet csak úgy eldobni, mint a hungarocellt amivel eddig játszott. :) Nagyon ügyesen pengette a pengetővel, ahogyan a nagyok! :)


http://www.youtube.com/watch?v=jO6-ygLVo4o

Kinézett magának egy Dora lufit is, amit itthon lebontott a pálcikáról és rögtön altatta, etette Dora babát. :)


Eredetileg úgy volt, hogy benézünk Zsófiékhoz is Hosszúheténybe, de végül más program jött nekik közbe. Lehet talán jobb is, hogy át tettük másik alkalomra, mert így is úgy éreztem, hogy zsúfolt nap volt. :)

2 megjegyzés:

  1. Sajnálom tényleg,hogy így utolsó pillanatban mondtuk vissza.
    Azért látom tényleg jól éreztétek magatokat!Szépek vagytok a képeken mind.Bius nagyon csini:)
    Mi szombat este bementünk a tűzijátékot megnézni,de Petim nagyon félt tőle.Elég közel álltunk és nagyon hangos volt Neki.
    Puszi Nektek!!!!
    :)

    VálaszTörlés
  2. Összehozzuk máskor a talit.:) Ha pedig siet a kisasszony, akkor lehet csak babanézőbe, bár jó lenne előtte még. :)) Puszi!

    VálaszTörlés