.

.

2011. szeptember 3., szombat

Zsuzsiék látogatóban


Zsuzsiékkal is sikerült találni egy olyan hétvégét, mikor Laci sem dolgozik és mi is itthon vagyunk. Bius már várta őket, főleg Timcsit, vele mindig jól eljátszottak. Bár már régen találkoztak, nem felejtette el. A délutáni alvást egy kicsit elnyújtotta, így épp pár perccel az érkezésük előtt ébredt fel. Viszont mikor meglátta a gyerekeket már teljesen kipattant a szeme. :) Andris is akkorát nőtt, hogy egy kicsit vele is tudott játszani. Lacika rögtön birtokba vette az elektromos készülékeket, ahogy szokta. Nagyon érdekli minden amit be lehet kapcsolni. :)

Lacika:


Timcsi:


Andris:


Mi a nappaliban beszélgettünk, míg játszottak a gyerkőcök. Andris és Dorka is rögtön egymásra hangolódtak. :)

Később kimentünk az udvarra, ott folytatódhatott a rohangálás.
Amint a képen látszik nem mi rohangáltunk. :) Persze kellett nekünk is mindig valamelyik gyerek után.

Homokozás:

Hungarocellel gitározás:

A hungarocellt, amit Bius gitárnak szokott használni Lackó megpróbálta kidobni a kapun. Ezzel elvolt egy jó darabig. Egyszer majdnem sikerül is neki! A lányok persze utánozták.:)

Csúszdázás:


Laci többször is elindult már, hogy összecsomagolja a gyerekeket és indulnak, de végül az első próbálkozás után két órával sikerült elindulniuk haza. Jól érezte magát mindenki, ezért csak úgy repült az idő. :) Jó lenne többször találkozni. Lehet, ha közelebb laknánk egymáshoz, akkor jobban össze tudnánk egyeztetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése