.

.

2011. november 11., péntek

Unokatesós hét


A héten öcsémmel telefonon megbeszéltük, hogy mivel a lányok már nagyon hiányolják egymást kijönnek hozzánk egy pár napra. Kedden reggel érkeztek Bius nagy örömére. Mikor mondtam neki hogy jön Szandika és a keresztapa, akkor minden kis zajnál már azt hitte, hogy ők jöttek meg. :)

Miután megérkeztek meglepő módon egész nyugisan indult a nap, csak jóval később volt egy kis civakodás. Persze a szerda és a csütörtök már nem volt ilyen nyugis. :D Estére a vacsorára azért minden nap annyira elfáradtak, így nyugodtabban telt az idő. :)


Keresztlányomnak felfújtunk egy matracot és azon aludt. Első éjjel ügyesen elaludtak, miután Attila elolvasott nekik két mesét is. Viszont második éjjel (mivel nem voltak hajlandóak nap közben aludni) nehézkes volt ágyba dugni őket. Felváltva keltek fel. Egyszer arra mentünk be, hogy Szandika a fekhelyén üldögél és Bius simogatja, hogy aludjál... Persze Bius lepakolta az ágyneműt, a párnát, mindent. Hiszen rend a lelke mindennek. :) Sikerült azért megbeszélni vele, hogy most a párnának ott a helye, ahol Szandi alszik, így egy idő után mindketten álomra hajtották a fejüket. Reggel viszont Szandi azzal fogadott minket, hogy: Jaj, ez a Bius olyan rossz. Itt aludt mellettem. Biust kérdezve a következő volt a válasz: Szandi! Te csak ne beszéljél! Az én ágyamban aludtunk. Az igazságot sikerült kideríteni, mivel Bius pelusa átázott egy kicsit és Szandi matraca volt foltos, így megtudtuk, hogy BIus volt a ludas. :D :D

Szerdán kijött a Huszár mama, csütörtökön pedig a Tóth mama, így dédunokázhattak egy kicsit.

Táncoslábúak:

http://www.youtube.com/watch?v=hQCUMtwPOcw

Vonatozás:

Öcsém Szandikával és Biussal:


Unokatesók:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése