.

.

2011. július 31., vasárnap

Apás délután


Ma visszavitte a kölcsön kerti székeket és asztalokat a másod unokatesójának Ati és elkísérte Bius is. Persze mivel hamar itthon voltak az autóval, így kicsit nyügi volt, mert akart még autózni. Attila pedig gondolta, hogy elviszi a mázai játszótérre, mert az sokkal szebb és jobb, mint a szászvári. El is indultak, de fél úton elaludt Bius, úgyhogy vissza indultak, elmentek majdnem a falu végi tóig. Mivel fél óra szundi után felébredt Bius, így mégis elmentek a játszóra. Ott aztán volt nagy öröm! Főleg, mikor meglátta a csúszdát.:)


Igaz, hogy jóval nagyobb, mint az itthoni, de félelem nélkül lecsúszott rajta Bius. :)

Kipróbálta a hintát is és mászkált egy kicsit a mászókák körül. Persze szeretett volna rámászni mindenre, de azért ehhez kicsi ő még, még ha nem is hiszi el nekünk.:)


Mivel a délután nagy részét apával töltötte Bius, így haza érve kézen fogott és leültetett, hogy játszunk a babakonyhájával. Sütöttünk, tálaltunk, főztünk, mosogattunk.
Egyrészt ilyenkor jó kicsit nekem is újra gyereknek lenni, másrészt ezeket a tevékenységeket eleget végzi az ember "igazából" is, úgyhogy részemről én jobban szeretek inkább labdázni.
:D :D :D :D

Persze a konyhás játék is igazi élmény a kis göndörke szöszkémmel!:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése