.

.

2011. július 25., hétfő

Öcsémék nálunk


Öcsémmel megbeszéltük, hogy valamelyik nap kijönnek Szandival és itt is alszanak egy éjszakát, hogy játszhassanak a lányok egymással, mivel már régen látták egymást. Bius nagyon várta már Szandit! Mikor megérkezetek fél perc múlva már közösen feltúrták a gyerekszobát és játszottak mindennel amit csak találtak.:)

Öcsém addig Dorkát dajkálta.


Legtöbbet a fonendoszkóppal játszottak, felváltva hallgatták meg egymást.


Később mesét is néztek.


Egy darabig nagy egyetértésben és szeretetben telt a játék.:))

Később már volt, hogy összevesztek valamin, ami nem csoda, mert mindkettő nagyon akaratos, így nehezen köt bármelyik is kompromisszumot. Illetve gyerekek, így még megengedett a vitatkozás. :D Remélem, ha nagyobbak lesznek is jól kijönnek majd egymással. Pár nap híján egy évvel idősebb Szandi Biusnál, így biztosan lesz később is közös témájuk, amit majd megoszthatnak Dorkával is. :)

Délután egy kicsit kiültek homokozni a lányok, illetve egy kicsit pancsiztak is a jó időben.


Este pancsi előtt tejci ivászat.
(Bius lefejt anyatejet kap, amíg még van annyi, hátha hízik egy kicsit). :)

A fürdőkádba alig lehetett beimádkozni őket, aztán persze pedig kicsalogatni volt őket nehéz, de ez már csak így szokott lenni.:)


Persze arra is számítottam, hogy nem lesz időben alvás, de arra, hogy végül éjfélkor kerülünk ágyba nem gondoltam, pedig így lett. Másnap természeten ettől függetlenül hatkor már ébresztettek minket a lánykák!:)

Reggel kijött a Huszár mama (dédi) is, hogy kicsit dédunokázzon. Örültek neki a lányok, így rögtön hármasban táncra is perdültek.:)


Dédi Dorkával:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése