.

.

2011. július 11., hétfő

Babalátogatóban a Jakab Family:)

Attila keresztszülei és unokatesói családostul tegnap jöttek el Dorkához babalátogatóba. Bius már nagyon várta őket, vagyis inkább Katát, Barnust és Csongit. Nagyon szereti a társaságot és, ha játszhat valakivel. Van mikor irigykedik ilyenkor, de szerencsére már inkább engedi, hogy más is játsszon a játékaival. Mikor megérkeztek a vendégek, akkor rögtön berohant hozzám a szobába és vigyorogva közölte, hogy megjöttek! :)

Először a lakásban aszalódtunk egy kicsit ebben a nagyon-nagyon melegben. Az ablakban lévő hőmérő 36 fokot mutatott, de a lakásban is 30 fok volt.

Ati unokabátyja feleségestül :) (Lackó & Hetti)


Ati keresztapja (Laci) & unokaöccse Zsolti


Zsolti felesége (Ildi) & Ati Dorkával


Ati keresztanyja (Teca) és a gyerekek (Csongor, Kata, Barnus, Bius)


Bius előző nap kapta meg a szülinapi csúszdáját (egy kicsit előbb, mert csak hó végén lesz a szülinap), így most az a kedvenc, de Csongornak is rögtön kedvence lett, ahogy meglátta. Bius pedig ügyesen hagyta játszani. :) Inkább Katával játszottak bújócskát, orvosost és minden mást.


Később, mikor kint már nem volt olyan meleg, a gyerekeket betettük a kismedencébe, hogy pancsizzanak egyet. Először mindegyik egyedül játszott egy-egy játékkal, később már egymást is locsolgatták. :)

Egy csokor gyerek a medencében:)



Bius nehezen viselte, hogy mindenki eltűnt egy idő után, de a kinti medencéből szinte rögtön a kádba ment pancsizni, így ott vigasztalódott. Még ma is emlegette őket, hogy milyen jókat játszottak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése