.

.

2011. augusztus 13., szombat

Strandolás Siklóson

Idén sem terveztünk hosszú távú nyaralást, mivel Dorka épp nyár elején született. Mikor pedig elmúlt két hónapos, úgy gondoltuk egy egynapos pancsi belefér. Siklóson a thermál fürdőt sokan dicsérték. Gyerekbarát, tiszta és meleg vizes medencék vannak. Szóval múlt héten szombaton felkerekedtünk és leutaztunk Siklósra. Egy másik szászvári pár is volt már ott, így mikor beszéltük, hogy megyünk, úgy döntöttek, hogy ismét ők is fürdenek egyet Siklóson.

Mi előbb értünk oda. Először ebédeltünk. Bius egész sokat evett, Dorka addig a babakocsiban pihent egy darabig, de hamar megunta, így ki kellett venni. Bius pedig jól viselkedett és nem akart szökni sem. :) Az étterem sem volt drága és finom is volt az ebéd.



Miután gyűjtöttünk elég energiát csobbantunk egyet Biussal a kinti medencében. Alacsony volt a víz, így sétálni is könnyű volt benne. Persze Bius kinézte a csúszdákat, a kicsin egy párat csúszott és már ment is fel a nagyra. :) A kinti medencékben is meleg víz volt, de ez miatt a levegő már nem is tűnt annyira melegnek, így bevonultunk. :) Az úszógumit csak pár percig használta Bius, aztán úgy gondolta jobb szabadon "úszkálni". Simán ugrálni is akart a medencébe. Mit érdekelte, hogy nem tud úszni?! :) Szerencsére meggyőztük, hogy csak úgy ugrálhat, hogy a kezünket fogja. Dorka addig a babakocsiban pihent. Felváltva voltunk bent a vízben Atival. Illetve később Dorkát is bevittük a vízbe. Nagyon élvezte!


Mikor megérkeztek Nikiék Bius örült Kiarának. Bár már régen játszottak együtt, nem felejtették el egymást. :) Nikiékről csináltunk négyes képet. Egyébként nekik is két lányuk van. Párban szinte egyidős Kiara Biussal, illetve Amira is Dorkával. Később ők is csináltak rólunk egy közös családi képet, így ismét van egy fotó, ahol négyesben vagyunk! :)


Átmentünk a forgó medencébe is Biussal, ahonnan ki sem akart szállni, illetve a totyogó részben is voltunk, ahonnan szintén alig lehetett elrángatni. :)


Odafele és hazafele is szinte végig aludták a lányok az utat. Hazaérve látszott mindenkin, hogy le van amortizálva. :) De jó volt ez a nap! :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése